Saammeko asentaa evästeitä?• Google Analytics
Viivästyskorko laskuri - Korkolaskurit.fi

Viivästyskorko laskuri - Korkolaskurit.fi

Viivästyskorkolaskurimme laskee sen puolestasi nopeasti, laskuriin syötetään laskunsumma, viivästyskorko sekä yli menneet päivät jolloin saat selville viivästyskoron.

Viivästyskorkolaskuri

Miten viivästyskorko lasketaan?

Viivästyskorkolaskuri

Viivästyskorkolaskurimme laskee puolestasi viivästyskoron, huomioithan että viivästyskoron lisäksi laskuun voi tulla myös huomautusmaksu sekä muita perintään liittyviä kuluja eli kannattaa olla tarkkana kun lasket viivästyskorkoa laskurimme avulla. Laskuriin syötetään alkuperäinen summa, viivästyskorko sekä viivästyspäivät, näin saat selville viivästyskoron. Mikäli laskun erääntymisestä on alle 14 vuorokautta voit laskea viivästyskoron laskurillamme, tällöin laskuun ei tule muita kuluja lain puolesta, mutta jos laskun maksu myöhästyy yli 14 vuorokautta voi laskuttaja lisätä myöhästymismaksuja ja perintäkuluja laskuun, myöhästymismaksu voi olla enintään 12 euroa.

Etkö tiedä mikä on tämän hetkinen viivästyskorkoprosentti? Suomen pankin kotisivuilta löydät tämän hetkisen viivästyskorkoprosentin jota voit käyttää laskurissamme.

Laskun perintäkulut

Laissa on tarkasti määritelty missä kohtaa laskuun voidaan lisätä viivästyskoron lisäksi perintäkuluja, kilpailu- ja kuluttajaviraston eli KKV kotisivuilla mainitaan saatavien perinnästä seuraavalla tavalla "Maksumuistutuksesta saa vaatia perintäkuluja vain, jos saatavasta on vähintään 14 päivää ennen sen erääntymistä lähetetty lasku" lisäksi on hyvä muistaa että perintäkulujen osalta on myös tarkasti laissa määritetty miten saa perintäkuluja laskuun lisätä mikäli laskun maksu myöhästyy ja kuinka paljon perintäkuluja voidaan enintään lisätä kun asiakkaana on kuluttaja, yrityksille on myös olemassa enimmäismäärät, näihin voit tutustua finlex palvelussa.

60 euroa, mikäli saatavan pääoma on enintään 100 euroa.

120 euroa, mikäli saatavan pääoma on yli 100 euroa, mutta enintään 1000 euroa.

210 euroa, jos saatavan pääoma on yli 1000 euroa.

Lisäksi suoraan ulosottokelpoisen kuluttajasaatavan perinnästä velalliselta saa vaatia perintäkuluina enintään 51 euroa.

Edellä mainitusta johtuen emme lisänneet laskuriimme mahdollisia myöhästymismaskuja koska emme voi tarkasti tietää kuinka paljon eri laskuttaja laittaa huomautuskuluja, toisaalta olisimme voineet laittaa viivästyskorkolaskuriimme suurimmat mahdolliset summat mutta tällöin laskurimme ei palvelisi teitä vierailijoita halutulla tavalla. Suosittelemmekin tutustumaan perintään finlex palvelussa jossa on määritetty tarkasti kaikki muut mahdolliset kulut.

Vertaile luotonmyöntäjiä

Vertailemalla luotonmyöntäjiä ja kilpailuttajia voit löytää itsellesi edullisimman lainan. Listasimme tämän hetken parhaat lainantarjoajat ja kilpailuttajat jotta sinun ei tarvitse etsiä niitä itse.

Lainojen kilpailuttaminen on helppoa ja nopeaa, voit hakea lainaa useammalta eri palveluntarjoajalta yhdellä hakemuksella.

Lainojen kilpailuttaminen on ilmaista ja se ei sido sinua mihinkään, voit hakea lainaa ja katsoa tarjoukset rauhassa.

Lainojen kilpailuttaminen on järkevää, sillä voit säästää jopa satoja euroja vuodessa.

Takaisin laskuriin? Paina tästä.

Tarkista omat luottopisteesi ilmaiseksi tästä - uScore.fi

Lainojen kilpailuttajat

Lainojen myöntäjät

Laske autorahoitus:

Autorahoituslaskuri.fi - Laske autorahoitus
Vinkkaa kaverille facebookissa Vinkkaa kaverille twitterissä